П.О ТРЕТМАН НЕ СЕ АПЛИЦИРА СЕКОЈ ДЕН, А ЕФЕКТИВНО ЈА ЛЕЧИ ГАБИЧНАТА ИНФЕKЦИЈА

П.О ТРЕТМАН НЕ СЕ АПЛИЦИРА СЕКОЈ ДЕН, А ЕФЕКТИВНО ЈА ЛЕЧИ ГАБИЧНАТА ИНФЕKЦИЈА

Габичните инфекции на ноктите се многу упорни и тешки за лечење. Често пациентите со месеци користат разни производи, но без некое видливо подобрување.
Но само адекватна подготовка на ноктот и адекватен производ може да дадат резултати.
После прирпемата на ноктот со механичко-хемиска абразија, пациентката почна со третман со П.О производ. П.О производите се биолошки призвои кои имаат Питиум Олигандрум, како активна состојка. Питиум Олигандрум е паметна габичка која ги уништува патогените габи во ноктот и обезбедува раст на здрав нокт.

Третманот е едноставен и лесен за користење и не бара секојдневна апликација што за пациентите е големо олеснување. Растворот во форма на облоги се аплицира на секои две недели, а неговата активна компонента делува во меѓувреме.