Bio Block

Производ наменет за лица кои се склони на габични инфекции на прстите на рацете и дланките (кандида). Ја намалува болката предизвикана од инфекции, го поттикнува природниот раст на ноктите, ги зајакнува и со редовно користење ноктите изгледаат поубаво и поздраво.