Biodeur

Микропаразитски (ги колонизира другите габички преку паразитирање на “домаќинот” т.е габата) ги елиминира габичните патогени на кожата и ноктите на прстите на нозете. Ги намалува и елиминира симптомите на габична инфекција, го неутрализира непријатниот мирис и го спречува потењето на нозете.