Biogama Cream

Овој производ се користи за стимулација на регенеративниот процес на ткивото и на мекиот епидермис кои се поврзани со симптомите на псоријаза. Може да се користи во комбинација со Biodelta како би се постигнале оптимални резултати при омекнување и регенерација на кожата.