• Искусен Медицински Тим

  Меѓународно едуциран специјалистички тим од подолози, дерматолози, пластични хирурзи и медицински терапевти ви стојат на располагање во ефикасно решавање на вашиот проблем.
  ПОВЕЌЕ
 • Успешни Резултати

  Илјадници успешни приказни на наши пациенти ја сочинуваат најголемата колекција од пред потоа фотографии, кои сведочат за стручноста на нашите доктори и успешноста на нашите третмани и производи во лекување на заболувањата на ноктите и стапалата.
  ПОВЕЌЕ
 • Работно Време

  • Понеделник - Петок
   10.00 - 19.00
  • Сабота
   10.00 - 15.00
  • Недела
   Затворено

Се грижиме за Вашите нокти и стапала од 1974-та година.

101 Foot Clinic се единствените клиники за лекување на заболувања на нокти и стапала кои на своите пациенти им нудат клинички докажани производи и клинички одобрени третмани. Тоа значи дека нашите пациенти ги добиваат сите потребни препарати и третмани во нашата клиника. Кој препарат е најадекватен за вас односно кој третман би ви бил препорачан зависи од дијагнозата која ќе ја постават нашите доктори специјалисти по извршената подолошка анализа на вашите стапала.

За да закажете термин јавете се на:078 270 954

101 Foot Clinic

МЕДИЦИНСКИ ПРОТОКОЛ НА ЛЕКУВАЊЕ

Земаме анамнеза и вршиме дерматоскопски преглед на Вашите стапала. 60%
После дерматоскопскиот преглед поставуваме точна дијагноза на Вашиот проблем и причините кои довеле до истиот. 70%
Ви препорачуваме адекватна терапија која вклучува локална домашна терапија и професионални клинички третмани. 80%
Го следат Вашиот прогрес во лекувањето секој месец за да обезбедиме најдобри можни резултати. 90%
На крајот од активниот третман Ви ѓи презентираме постигнатите резултати преку споредување на Вашите фотографии од моментот на започнување на терпијата до Вашата последна контрола. 100%

Запознајте го Нашиот Тим

Меѓународно едуциран специјалистички тим од подолози, дерматолози, пластични хирурзи и медицински терапевти
Ви стојат на располагање во ефикасно решавање на вашиот проблем со стапала.

101 Foot Clinic Успешни Резултати

Сите пред/потоа фотографии се од наши пациенти, одобрени со нивна писмена согласност
и подлежат на Законот за авторски права. Секое нивно користење без претходно наше
писмено одобрение се смета за повреда на Законот за авторски права и подлежи на законски санкции.