Добре Дојдовте во 101 Foot Clinic

Од 1974-та година, 101 Foot Clinic е водечки центар за решавање на проблеми со стапала и нокти на Балканот.

  • Со четири модерни европски клиники лоцирани во Скопје, Белград, Загреб и Истанбул, 101 Foot Clinic е еден од водечките центри за лечење на заболувања на ноктите и стапалата.
  • Меѓународно едуциран специјалистички тим од подолози, дерматолози, пластични хирурзи и медицински терапевти ви стојат на располагање во ефикасно решавање на вашиот проблем со стапала.
  • Дигитална дерматоскопија со современ подолошки софтвер овозможува поставување на правилна и точна дијагноза која е клучна во третирањето на заболените нокти и стапала.
  • Третманите кои се користат во нашите клиники се одобрени од страна на Американското биро за контрола на лекови – ФДА како најсовремени, сигурни и единствени ефикасни третмани против заболувања на ноктите и стапалата.
  • Сите производи кои нашиот медицински тим ги вклучува во вашата домашна терапија се со научно докажана ефикасност, и се 100% природни и безбедни, без ниту еден негативен ефект по вашето здравје.
  • Илјадници успешни приказни на наши задоволни пациенти ја сочинуваат најголемата колекција од пред потоа фотографии, кои сведочат за стручноста на нашите доктори и успешноста на нашите третамни и производи во лекување на заболувањата на ноктите и стапалата.

Водечка Меѓународна Клиника

Што е тоа што не прави водечка меѓународна клиника за лечење на нокти и стапала?

101 Foot Clinic се единствените клиники за лекување на заболувања на нокти и стапала кои на своите пациенти им нудат клинички докажани производи и клинички одобрени третмани. Тоа значи дека нашите пациенти ги добиваат сите потребни препарати и третмани во нашата клиника. Кој препарат е најадекватен за вас односно кој третман би ви бил препорачан зависи од дијагнозата која ќе ја постават нашите доктори специјалисти по извршената подолошка анализа на вашите стапала.

За секој наш пациент се изработува индивидуален план на терапија за да се гарантираат максимални ефекти. Покрај локалната домашна терапија, нашите доктори можат да препорачаат и адекватен клинички третман кој се изведува во нашата клиника а се со цел да се постигнат оптимални резултати.

Нашите специјалисти го следат вашиот прогрес во лекувањето секој месец преку бесплатни месечни контроли, за да обезбедат најдобри можни резултати.

На крајот од активниот третман нашите специјалисти ви ѓи презентираат постигнатите резултати преку споредување на вашите фотографии од моментот на започнување на терпијата до вашата последна контрола.

101foot.mk е една од светски водечките веб страници за проблеми со стапала и нокти – ние работиме посветено на секојдневно ажурирање на информациите кои се однесуваат на најнови истражувања, студии, иновации и останати информации поврзани со проблемите на стапалата и ноктите, можностите за нови ефикасни и ефективни третмани вклучително и можности за навремена превенција на опаѓањето на косата преку најразлични совети и стручни препораки.

101 Hair Clinic

101 Hair Clinic е еден од водечките центри против опаѓање и стимулирање на повторно растење на косата.

101 Body Clinic

101 Body Clinic е еден од водечките центри за третман на естетски проблеми на лицето и телото.