Габичната инфекција на стапала не ја третирајте сами

Габичната инфекција на стапала не ја третирајте сами

Габичната инфекција на стапала е многу чест проблем со кој се соочуваат голем број луѓе. Ако забележите некои промени во ноктите на нозете, шансите се 50% дека станува збор за габична инфекција или, медицинки кажано – онихомикоза. Тогаш сигурно знаете колку е упорна габичната инфекција. А третманот бара секојдневна посветеност. Официјалните податоци велат дека габите

Read more