Враснат нокт – зошто се појавува и како се третира

Враснат нокт – зошто се појавува и како се третира

Враснат нокт е последица на влегување на работ од ноктот во околното ткиво на прстот. За сите што сакаат стручни поими, лекарите ја нарекуваат…